7.11.13

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΕΙΑ

Μπράβο στη κυβέρνηση και στους υπηρέτες της,γνωστοί και σαν ΜΠΑΤΣΟΙ ή ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ή ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Μπράβο φυσικά και στους ανάπηρους μυαλού που τους ψήφιζαν όλο αυτό το καιρό και τους ψηφίζουν ακόμα και τώρα (βλ. 100 χρονών μαλάκες, που δε βλέπουν ούτε ακούν, αλλά μόνο κράζουν, δηλαδή οι γνωστοί σε όλους μας ΜΙΖΕΡΟΙ "άνθρωποι").
Τελικά όλοι αυτοί είναι ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού "μας", και φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε ότι πλέον η περίφημη επανάσταση πήγε περίπατο, πριν ακόμα έρθει (έστω και στα χαρτιά). Αυτό γιατί πολύ απλά ένα εκατομύρριο νέοι, την έκλασαν για έξω.Και αναρωτιέμαι! Με αυτούς τους κοπρολάγνους θα γίνει η "αλλαγη" (μη χέσω!!)? Είναι γνωστοί για τις προτημήσεις τους. Περιμένουν να τους χέσουν στα μούτρα, να τα καταπιούν, μετά να τους κατουρίσουν και τέλος να τους χύσουν "τυριά", μιας και απ'ότι φαίνετε δε γαμάνε και γαμάνε με το κώλο.
Η κοινωνία αυτή που θέλουν να πασάρουν, δεν είναι άλλη από μια κοινωνία όπου οι κάτοικοί της θα είναι τα γνωστά pets στα Σαδό.Δεμένα με αλυσίδες και σχοινιά, που δε θα μπορείς να εκφέρεις τηξ γνώμη σου(γιατί είσαι pet) και θα είσαι υπό το βλέμα της Mistres.
Μπράβο και σε όλους εμάς που κράζουμε και γινόμαστε. το ίδιο μίζεροι, αντί να τους πάρει ο Διάολος τη μάνα!
Μπράβο!
Τελικά είμαστε όλοι μικροαστοί. Σχολείο, δουλεία-δουλία, οικογένεια-μιζέρια-φασαρία, θάνατος!
Κατά τ'άλλα είμαστε και πολύ γαμάτοι. i phone, i mac, i pont (και όχι i pod, γιατί είμαστε και πόντοιοι), i gamisou re malaka!

3 σχόλια: