15.7.12

OYTE ENA LIKE

a true story

"Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Αντρέα;"Ρώτησε ο Γιώργος τον Αντρέα.
"Στον κόσμο μας."Απάντησε αφοπλιστικά ο Αντρέας.

Ο Αντρέας πήγαινε κάθε μέρα στο μαγαζί που δούλευε ο Γιώργος και του έκανε παρέα μέχρι να του δημιουργήσει πονοκέφαλο.Καλό παιδί άλλα πολυλογάς,δεν άφηνε τίποτα να πέσει χάμω και έκανε ερωτήσεις για τα πάντα.Όταν όμως αντιστρέφονταν οι ρόλοι και ρωτούσε κάτι ο Γιώργος τον Αντρέα,τότε ο Αντρίκος είχε τις καλύτερες απαντήσεις.

"Γιώργο,να βγάλουμε μια φωτογραφία να την βάλω στο facebook;"Είπε ο Αντρέας που όταν δεν ήταν στο μαγαζί που δουλεύει ο Γιώργος πήγαινε στο δίπλα μαγαζί με τους υπολογιστές και καθόταν στο internet με τις ώρες.

"Ναι,να βγάλουμε ρε Αντρέα αλλά να φαινόμαστε άγριοι και όχι τίποτα φλώροι"Είπε ο Γιώργος που βαριόταν στη δουλειά τόσο πολύ που οτιδήποτε άλλο φάνταζε φοβερή ιδέα για εκείνον.

Η φωτογραφία βγήκε και ανέβηκε στο facebook την ίδια μέρα αλλά κανείς μπάσταρδος δεν έκανε ουτε ενα like και αυτό στενοχώρησε πολύ τον Αντρέα αλλά και το Γιώργο ακόμα περισσότερο.Ήταν η τελευταία φωτογραφία που έβγαλαν μαζί τα δύο φιλαράκια που μετά από την αποτυχία της δημοσίευσης έκαναν να μιλήσουν σχεδόν τρία χρόνια..

                          

3 σχόλια: