26.7.12




ΠΑΦ




     Μάνο,

      Νομίζω πως πάμε για Πουτσιστάν.
    Δεν μπορώ να δεχτώ αυτά που κάνεις γιατί αν τα δεχτώ θα είμαι σαν μία μπλε αμοιβάδα που μόλις απορρόφησε ένα γιγαντιαίο Xanax των 2 mg. Μου είπες πως είμαι για σένα πολύ σημαντική και πως θα προσπαθήσεις να είσαι καλύτερος και να μην είσαι ένα τέρας μπέικον και εγώ να μην είμαι μοδάτη νοικοκυρά και να είμαστε υγιείς και όχι παχύσαρκοι και μη-ευγενικοί αλλά ευγενικοί και όμορφοι και καλοί και υγιείς.
    Την τελευταία φορά που σε περίμενα στο σταθμό του λεωφορείου για να έρθεις άργησες σχεδόν δέκα λεπτά. Ήταν η 6η φορά που σε περίμενα με μία ουδέτερη έκφραση ζόμπι στο πρόσωπο μου σκεφτόμενη πως είμαι παχύσαρκη όρκα και πως θα ήταν καλύτερα να πέσω στις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου και σου είχα πει πως αν ξανααργούσες εγώ θα θα έκανα ΠΑΦ και θα γέμιζε ο τόπος αίματα και γλίτσες, όπως δηλαδή πεθαίνουνε τα βαμπίρ στο True Blood αν κάποιος τα παλουκώσει. 
     Έβαλα να ακούσω Step by Step από New Kids On The Block.
    Εκείνη τη φορά που καθόμασταν στο παγκάκι στο κέντρο και μου είχες πει πως θα προσπαθούσες περισσότερο και πως θα αγόραζες μόνο οργανικά υλικά από το Jumbo για να μου φτιάξεις ένα κουκλάκι χάμστερ με πεντάλφα αλλά ποτέ δεν το έκανες, αισθάνθηκα πως ήμουν πάλι έτοιμη να πετάξω πέντε κιλά λίπος από κάπου, ίσως από τα μάτια, δεν ξέρω, την έχεις πουτσίσει.
    Εκείνη τη φορά που μου είπες πως δεν θα ξαναπείς ψέματα και πως θα σταματήσεις να τρως με τα χέρια σαν καθυστερημένο ήσουν υπέροχος κι εγώ ήμουν χαρούμενη και είχα σταματήσει να είμαι υπερβολικά αγχωμένη πως δεν σου αρέσω. Έτσι θέλω να είμαστε πάντα αλλά εσύ είσαι τέρας μπέικον και θέλεις μόνο να μυρίζεις ιδρωμένα σορτσάκια της Νανάς Μούσχουρη.
    Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το γράμμα θέλω να σου πω πως περιμένω εδώ στην καρέκλα μου στο σπίτι μου για να έρθεις και αν καθυστερήσεις να έρθεις εγώ θα κάνω ΠΑΦ ή θα κάνω μακελειό με όπλα σε αυλή γείτονα με θάψιμο πτωμάτων και μετά θα κάνω εμετό πάνω σε όλα αυτά και μετά θα κλάψω και θα κάψω πολύ λίπος και θα είμαι μουνάρα και εσύ θα είσαι χοντρός.
      Την έχουμε πουτσίσει κι εσύ κι εγώ.
    Δεν ξέρω τι να αισθανθώ αυτή τη στιγμή αλλά μάλλον θέλω να γίνουν εκρήξεις με αμάξια και κότερα να σκάνε και μπάτσους να βρίζουν σον οφ ε μπιτς και να πω κάτι μελοδραματικό και να τρακάρουμε σε δέντρα και από παντού να πέφτουν πίτσες και μετά να κλαίω λίγο και να πέσω πάνω σε μία προπέλα ή κάτι τέτοιο και να γίνω γλίτσα και εσύ να γίνεις γλίτσας και να ενωθούμε σαν γλίτσες και να γίνουμε βαμπίρ και ζόμπι και να είμαστε αθάνατοι σαν χάιλάντερς.
     Χρειάζομαι επειγόντως ένα μακελειό με όπλα σε μάθημα pilates.
     Θάψιμο πτωμάτων στην αυλή του pilates.
    Μόλις είδα μία αρκούδα να εμφανίζεται με ένα ΠΑΦ και κρατάει ένα χάμστερ και μετά κάνει ξανά ΠΑΦ και εμφανίζεται δίπλα μου με μία κουβέρτα και μετά κάνει πάλι ΠΑΦ και είναι στην αυλή και σκεπάζει μία άλκη που πάνω της κάθεται ένας εξωγήινος και μετά όλοι εξαφανίζονται με ένα ΠΑΦ.
    Δεν ξέρω τι να σκεφτώ για τη σχέση μας.
    Κάθομαι στην καρέκλα και περιμένω.
    Σε δέκα λεπτά θα κάνω κάτι. 
   Δεν ξέρω τι, αλλά κάτι μελοδραματικό και ίσως να γίνουν εκρήξεις στη γειτονιά και να έρθουν μπάτσοι και να κάνουν αεροκλωτσιές σε άλογα που κάνουν σκατάκια στο δρόμο και αχνίζουν.
    Υποτίθεται πως έπρεπε να ήσουν εδώ από τις εφτά.
    Τώρα είναι εφτά και πέντε.
    Βάμος αλα πλάγια χοντρή όρκα Μάνο.

                                                                            Μαρίνα.

2 σχόλια: