8.12.12





Επίσκεψη στο γιατρό




Όταν κοιμάται θα δει σίγουρα έναν εφιάλτη και ένα όνειρο σεξ με άγνωστη γυναίκα. Ταίζει την κατάθλιψη του με ύπνο. Κοιμάται και τα μεσημέρια κάθε μέρα. Τα περισσότερα πράγματα του φαίνονται αδιάφορα και αυτό τον στεναχωρεί. Δεν υπάρχει κεντρική θέρμανση στο σπίτι του αλλά αυτό είναι κάτι το δευτερεύον γιατί αισθάνεται σαν τον Bruce Lee δυνατός και ακόμα πιο γρήγορος. Όταν κοιτάει το ρολόι δεν βλέπει καλά τους δείκτες. Θα πάει στο γιατρό.


*

Ο γιατρός είναι ο Παπανδρέου, μοιάζει με τον Γιώργο Παπανδρέου πολύ και στη φωνή και στο πρόσωπο και στο σουλούπι. Του βάζει κάποια γυαλιά και τον ρωτάει κάποια νούμερα αν τα βλέπει. Χτυπάει το κινητό τηλέφωνο και ο γιατρός μιλάει με μία γυναίκα. Μια άλλη γυναίκα μπαίνει και έχει ύφος δουλοπρεπές, πολύ σπαστικό ύφος, και κάτι του λέει του γιατρού κι αυτός κάτι ψάχνει και της λέει ένα νούμερο με χαζή προφορά και καλά αγγλική. Ο γιατρός είναι καλός άνθρωπος.

*

Το ΙΚΑ είναι πολύ ωραίο και έχει μικρό πάρκινγκ. Βρίζει λίγο κάτι τυχαίους γέρους. Εύχεται να μπορούσε να τους κλέψει τη σύνταξη με μαγνητισμό. Ακούει Flying Lotus στο αυτοκίνητο. Κάποιος του τηλεφωνεί και είναι ο πατέρας του και του λέει να κάνει ένα μεροκάματο σε κάτι ελιές. Τα πάντα συνεχίζουν να είναι αδιάφορα και χωρίς πάθος, δεν υπάρχει κανένα πάθος πουθενά. Το πάθος είναι καλό. Δεν ξέρει. Μπορεί και να μην είναι καλό.

*

Ο ίδιος άνθρωπος που του είχε δώσει ένα διαφημιστικό φυλλάδιο του δίνει πάλι ένα διαφημιστικό φυλλάδιο για ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στο φανάρι. Δεν το παίρνει και το διαφημιστικό φυλλάδιο πέφτει κάτω στο δρόμο. Αρχίζει και λέει σε κάτι γριές απαίξω από ένα περίπτερο και μία στάση λεωφωρείου δυνατά με κατεβασμένο το τζάμι ΑΡΑΠΗΔΕΣ με δυνατή φωνή, γκαζώνει το αυτοκίνητο και φεύγει.

*

Ένα φορτηγό έχει τρακάρει με ένα άλλο αυτοκίνητο και έχουνε χυθεί κάτι άσπρα υγρά στο δρόμο σαν γάλατα. Διψάει. Φτάνει στο σπίτι και τρέχει και πίνει δύο ποτήρια νερό. Η μάνα του τον ρωτάει τι έπαθε. Δεν πήρα ψωμί της λέει. Βγάλτα ρούχα από το πλυντήριο του λέει η μάνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου