1.8.12





   Προσευχή στο twitter / 7 θανάσιμα tweets.




    Θεέ μου σε ευχαριστώ που με έκανες αρτιμελή και όμορφο, καλό, συμπονετικό και πράο. Δίνε μου κουράγιο να αντέξω τις κακοτοπιές της ζωής. Δίνε μου κουράγιο να μπορώ να μαγειρεύω υγειηνά φαγητά και να μπορώ να καθαρίζω την τουαλέτα μου  με πολύ χλωρίνη. Κάνε να μην μειωθεί το επίδομα αναπηρίας μου. Δίνε μου κουράγιο να ψωνίζω από το σούπερ μάρκετ χωρίς να κάνω τυχαίο μακελειό με όπλα. Κάνε να κερδίσω το ΤΖΟΚΕΡ ή κάτι ανάλογο με πολλά λεφτά. Συγνώμη που αυνανίστηκα, συγνώμη που έβρισα δύο χριστοπαναγίες και τρεις σταυρούς απο μέσα μου, συγνώμη που είπα ψέματα στην σπιτονοικοκυρά μου πως δεν χάλασα εγώ το καζανάκι, συγνώμη που είδα πολύ τηλεόραση, συγνώμη που αυνανίστηκα, συγνώμη που αυνανίστηκα. Σε ευχαριστώ Θεέ μου. Αμήν.
   
    Μετά από την προσευχή σκεφτόταν με τη σειρά τα εφτά θανάσιμα tweets/αμαρτήματα και υπολόγιζε εαν είχε υποπέσει σε κάποιο από αυτά:

    1.Λαιμαργία ---- Δεν ήμουν λαίμαργος σήμερα.
    2. Λαγνεία ---- Αυνανίστηκα πολλές φορές αισθάνομαι σκατά.
    3. Οκνηρία ---- Βαρέθηκα να καθαρίσω το σπίτι μου αισθάνομαι σκατά/πήρα χαμόγελο σκατιάρη αμέσως.
    4. Απληστία ---- Δεν ήμουν άπληστος σήμερα αλλά αισθάνομαi σκατά/αίσθηση σκατού.
    5. Αλαζονεία ---- Καυχήθηκα στην σπιτονοικοκυρά μου πως δεν αρρωσταίνω ποτέ από τότε που ξεκίνησα να τρέχω στο στάδιο συστηματικά αλλά αισθάνομαι σκατά/αίσθηση σκατού.
    6. Φθόνος ---- Ζήλεψα το γείτονα γιατί σκέφτηκα πως εκείνος σήμερα δεν θα είχε αυνανιστεί και έτσι θα ήταν πιο δυνατός από μένα. Μετά ζήλεψα τον μανάβη γιατί είχε πιο αστραφτερό δέρμα από το δικό μου μιας κι εκείνος σίγουρα δεν θα αυνανιζόταν ποτέ και αν δεν αυνανιζόσουν ποτέ είχες πάντα γυαλιστερό δέρμα.
    7. Οργή ---- Οργίστηκα με την σπιτονοικοκυρά μου γιατί μου ζήτησε το νοίκι του επόμενου μήνα μπροστά κι εγώ της είπα με οργισμένο ύφος πως δεν είχα να την πληρώσω ένα νοίκι μπροστά αισθάνομαι σκατά/αίσθηση σκατού.

1 σχόλιο: