8.6.12


ΑΜΑ ΔΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ 1 ΔΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ 1000

"καλά ρε μαλάκα, αφου σου λέω ρε αυτή να μου πε δεν ειναι τίποτα να πούμε, σιγά τη γκόμενα ρε μαλάκα" είπε ο Άμπα.
"Ναι ρε μαλάκα το ξέρω να πούμε σιγά το ξυλάγκουρο ρε μλκ να πούμε που της δώσαμε και σημασία να πούμε της καριόλας" είπε ο Σάββας.
"Ε τι ρε μαλάκα αυτές ρε μαλάκα τον έχουμε λιανίσει το δονητή ρε μαλάκα να πούμε μμέσα έξω μέσα έξω όλη μέρα και όλη νύχτα να πούμε οι αγάμητες να πούμε" είπε ο Άμπα.
"Ε το ξέρω ρε μαλάκα λες να μη το ξέρω να πούμε το έχουνε ξεχειλώσει να πούμε το μουνί τους ρε μαλάκα τι νομίζεις ρε μαλάκα επειδη δηλαδής έχει 2 μέτρα πόδι θα κάνουμε εμείς κωλοτούμπες ρε μαλάκα ε ποτέ τους ρε μαλάκα αμα δεν θέλουνε αυτές μία δεν θέλουμε εμείς 1000" είπε ο Σάββας. 
"Πάνε ρε μαλάκα Σάββα να πα να πάρεις κανα νεράκι ρε μαλάκα έχω κοριζάσει ρε μαλάκα" είπε ο Άμπα.
"Πέσε κανα λεφτό ρε μαλάκα δν έχει μείνει τίποτα ρε" είπε ο Σάββας.
Ο Άμπα έβαλε το χέρι στη σκισμένη του τσέπη και αντί για λεφτά έπιασε δέρμα. 
"Δεν έχω ρε μαλάκα τίποτα ρε" είπε ο Άμπα και έβγαλε το χέρι από την σκισμένη του τσέπη.
"Δεν πειράζει ρε θα πάω μέχρι τη βρύση κάτω στο Μεϊντάνι και θα γεμίσω τα μπουκάλια μας" είπε ο Άμπα.
"Και στη τελική ρε μαλάκα Άμπα να πούμε τι μας τα έδωσε ο μαλάκας ο Αλλάχ (θεε μου συχώρα με) να πούμε τα χέρια; Για να γράφουμε; Αφού δν ξέρω γράμματα ρε μαλάκα τι να γράψω να πούμε; Για να τρώμε; Αφού ρε μαλάκα τρώμε σπανίως να πούμε τώρα τελευταία. Εγώ θα σουπω γιατί μας τα έδωσε τα χέρια ρε ο Αλλάχ. Για να τονε τραβάμε ρε, γι' αυτό ρε μαλάκα, για να τονε κάνουμε πατριάρχη και  ιμάμη ρε γι' αυτό να πούμε γι' αυτό" είπε ο Σάββας.
"Ε ναι ρε μαλάκα γι' αυτό να πούμε γι' αυτό και εμείς να πούμε δν χρειαζόμαστε και μαραφέτια δονητές και μαλακίες να πούμε αμ πως να πούμε αμ πως" είπε ο Άμπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου