24.6.12


Ένα καλό σχέδιο


"Δεν ξέρω πως να στο πω ρε φίλε αλλά είσαι κάπως μαμούχαλος ρε φίλε, ξύπνα λίγο ρε μαλάκα" είπε ο Σπυρέτο.
"Γιατί ρε;" είπε σιγανά ο Σίμος.
"Ε να πως να σου το πω..είσαι κάπως μαλακούλης, βλακάκος...δεν έχεις πυγμή ρε παιδάκι μου πως το λένε" είπε ο Σπυρέτο και χαμογέλασε ηλίθια.
"Δεν καταλαβαίνω" είπε ο Σίμος και άναψε ένα μπαφάκι.
"Να...αυτό το πράμα ας πούμε.. έχει κάψει τον εγκέφαλο σου ρε φίλε να πούμε, οι σωστοί άντρες πίνουνε ουίσκια ρε μαλάκα Σίμο δε καπνίζουνε ναρκωτικά ρε μαλάκα" είπε ο Σπυρέτο.
"Τα ξύδια δεν τα αντέχω και πολύ γι' αυτό" είπε ο Σίμος και επικεντρώθηκε στο μπαφάκι.
"Να...και αυτό που κάνεις τώρα δεν είναι και πολύ αντρικό ρε φίλε να πούμε, δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι συνεχώς για τα πάντα να πούμε, άντρας είσαι ρε μαλάκα Σίμο δεν είσαι κανά κοτσύφι να πούμε να το κάνουνε ότι θέλουνε" είπε ο Σπυρέτο νευριασμένος και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι.
"Τέλος πάντων..να βάλω να ακούσουμε τίποτα... Isis.. ψήνεσαι;" είπε ο Σίμος.
"Να...και η μουσική που ακούς ρε μαλάκα Σίμο να πούμε, μουσική είναι αυτή ρε μαλάκα; Μα έλεος ρε μαλάκα τι είναι αυτά τα ουρλιαχτά που ακούς ρε; Τι ψαλμωδίες είναι αυτές ρε μαλάκα; Άκου τίποτα πιο ωραίο ρε μαλάκα κανά Μαζωνάκη ρε κανά Τερζή να πούμε ρε, αυτά γουστάρουνε ρε οι γκόμενες" είπε ο Σπυρέτο.
"Μα αφού δεν μου αρέσουν αυτά ρε γαμώτο" είπε ο Σίμος.
"Καλά... άμα βρεις γκόμενα ποτέ εσύ μαλάκα Σίμο να μου τρυπήσεις τη μύτη ε να μου τρυπήσεις... να μη πω τι μαλάκα να μου τρυπήσεις ε..να μη πω..δε θέλω να βλαστημάω κιόλας" είπε αγανακτισμένος ο Σπυρέτο.
"Θες μια τζουρίτσα;" είπε ο Σίμος και του πρότεινε το μπαφάκι προ το μέρος του.
"Άστο διάλο ρε μαλάκα ναρκομανή να πούμε!!" ούρλιαξε ο Σπυρέτο και κοπάνησε κάτω το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, σηκώθηκε και έριξε ένα χαστούκι στο πρόσωπο του Σίμου. Ο Σίμος έμεινε άναυδος να κοιτάει τον μπάφο που έκαιγε στο πάτωμα το χαλάκι.
"Ντάξει ρε Σπύρο, χαλάρωσε ρε φίλε, συγνώμη να πούμε" είπε ο Σίμος και έπιασε το μάγουλο του.
"Τη μάνα σου λυπάμαι τη κακομοίρα ρε μαλάκα, αλλιώς θα σου λεγα εγώ ρε παλιοαρχίδι ε παλιοαρχίδι!!" ούρλιαξε ο Σπυρέτο και άνοιξε τη πόρτα και έφυγε από το σπίτι. Ο Σίμος έπιασε το μπάφο από το χαλάκι και τράβηξε μια τζουρίτσα και αναρωτήθηκε εαν τελικά αυτός έφταιγε για όλα και τι ήταν αυτό που εξόργισε τόσο πολύ τον Σπυρέτο. Μετά από πέντε λεπτά το ξεπέρασε και μπήκε στο facebook, έκανε post ένα κομμάτι Isis και μετά πήγε στη στάση να περιμένει το λεοφωρείο να πάει για καφέ με ένα φίλο (όχι τον Σπυρέτο). Ήλπιζε να μην τον άρχιζε κι εκείνος στα χαστούκια. Ο Σίμος σκέφτηκε πως θα ήταν καλύτερα να μην μιλάει τόσο σύχνά, θα άφηνε τους άλλους να μιλάνε. Έτσι θα απόφευγε τις παρεξηγήσεις. Ήταν ένα καλό σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου