25.6.12


Ο Σούλης ο Μεγαλόψυχος


"Ε λοιπόν τα καλέτερα μονάκια είναι δικά μου Μπαχτατζή ετσι;;" είπε ο Σούλης.
"Ναι μωρε Σούλη ναι μωρέ, αφού έχεις το καλέτερο μεχανάκι ρε συ" είπε ο Μπαχτατζής.
"Έτσι είναι Μπαχτατζή έτσι έτσι και έχω τα καλύτερα πατούμενα κιόλα ε τα κελέτερα πατούμενα, τα πήρα από τη μπουτίκ ρε συ κάτω στο Μεϊντάνι ρε συ στου Περβολάρη έδοκα 30 ευρέτα ρε συ 30 ευρέτα και είναι και Πόμα έτσι όχι ψεύτικα" είπε ο Σούλης.
"Νε ρε Σούλη ναι ρε ναι ρε είσαι και ο πρώτος να πούμε το ξέρει όλη η πλάση και η κενονία να πούμε το ξέρει, έδοκες μισή καρότσα καρπούζα ρε για το πατικούμενο σου ρε στου Περβολάρη ρε" είπε ο Μπαχτατζής.
"Ε λεπόν επιδις αισθάνθηκα κε πολί ορέα τώρα να πούμε Μπαχτατζή σου δόκο χάρισμα τη Νίνα τη πεταχτοβιζού, εκείνηνε με το άσπρο το μαγιουδικό, να τηνε πάρις να περάσετε καλά αποψες χαλάλι σου έτσι;" είπε ο Σούλης.
"Αμάν βρε συ Σούλη μα να μου κάνεις τέτιο σκόντο βρε και συ να απομινις με τρεις πιπίνες μόνο βρε μα πως να το κάνομε δηλαδης έχομε κε ένα σεβασμό προς το πρόσοπο σου βρε Σούλη μου" είπε ο Μπαχτατζής.
"Βρε πάρτηνε και σκάσε να πούμενε, στηνε κάνο χάρισμα για απόψες δεν είπαμε το είπαμε έτσι τέλος και τελεία, μίλησα" είπε ο Σούλης.
"Εντάξει Σούλη, ότι πεις Σούλη, φχαριστώ Σούλη Μεγαλόψυχε αρχηγε μας και γο σε κάνω δώρο μισή καρότσα καρέκλες πλαστικές ευρωπαικές από τις γερές" είπε πασυχαρής ο Μπαχτατζής που είχε να πηδήσει κανά δίχρονο γεμάτο.
Βάλανε μπροστά τα μοτοσακά τους τα τσίλικα και φύγανε για τη ταβέρνα του Ματσόλα να φάνε τίποτις και να πιούνε που είχανε κορακιάσει από το πρωί στο μαχαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου