21.6.12



18 Νοέμβρη


"Και που λες πήγαμε στο Γιούχτα μαζί με κάτι άλλους και χάσαμε το βόλεμα μας και τη μπανιέρα να πούμε και τα σαπούνια μας αλλά χαλάλι να πούμε πήραμε τα όπλα και μερικές δεχτικές γκόμενες και νταξ" είπε ο Χάρης και έξυσε το μούσι του το πολυκαιρισμένο.
"Ε ναι ρε μαλάκα Χάρη να πούμε ε ναι να πούμε καλά τα λες αλλά μου χει λείψει αυτή η καριόλα η μπανιέρα ρε μαλάκα, να κάνω ένα ζεστό  μπανάκι" είπε ο Αρίστος και έξυσε την πατούσα του που είχε βγάλει κάλους από το άρβυλο.
"Σιγά μωρέ μαλάκα Αρίστο και συ να πούμε, θα σου φέρω εγώ αύριο  μια νταμιτζάνα νερό από τη πηγή έξω από του Λινάτσου το χωράφι να κάνει μπάνιο" είπε ο Χάρης.
"Καλα μαλακίες, πάντως όταν φάγαμε εκείνο το γουρούνι το Βενιζέλο με τη ρουκέτα πολύ το φχαριστηθηκα να πούμε ε, χυθήκανε τα χοντροάντερα του παντού ρε μαλάκα μέσα στη μερτσεντέ ε θυμάσαι ρε μαλάκα Χάρη; Τα είδα μετά στις ειδήσεις στο καφενείο του Λεπρού και μοιάζανε ρε να έχουνε ακόμη λίπος ρε μαλάκα ε" είπε με χαμόγελο ο Αρίστος.
"Αμ δε θυμάμαι ρε, εγώ δε τη πάτησα τη σκανδάλη και φσσσσοοοοοουυυυυυυυυττττ το ρουκετάκι πήγε και καρφώθηκε στη κοιλιά του χοντρού και έγινε το μερτσεντεδάκι κονσέρβα" είπε ο Χάρης.
"Χαχαχα, ε το μαλάκα το Βενιζέλο πως την έπαθε έτσι ο μλκς, άμα καθότανε στα αυγά του στις 17 του Ιούνη να ποιύμε άκομα θα ήταν ζωντανος ρε και θα έτρωγε ρε" είπε ο Αρίστος.
"Μα γιατί ρε μαλάκες την είπαμε 18 Νοέμρη ρε θυμάται κανείς;" ρώτησε η Μαρία.
"Γιατί ήτανε και καλά ειρωνικό ξερς, η επόμενη μέρα κιετς" είπε η Νικολέτα.
Ήπιανε, φάγανε ότι είχανε και μετά άλλοι το ρίξανε στο χορό και άλλοι στο πίτσι πίτσι σε κάτι θάμνους, κι εκείνοι, και κάτι άλλοι πιο πέρα και κάτι άλλοι απέναντι και κάτι άλλοι πιο κάτω και πιο πάνω.
Ήτανε η 18 Νοέμβρη, η μισή εδώ στο Στρούμπουλα και η άλλη μισή στο Ρέθυμνο κάπου σε κάτι σπηλειές.
Το πρώτο νούμερο το είχε ο Χάρης με τη Νικολέτα.
Θα ήταν μια ήσυχη νύχτα χωρίς πολύ κρύο.
Αύριο θα ρίχνανε ρουκέτα στο 2ο τάγμα της Ευρωπαϊκής Μνημονιακής Δύναμης του Σαμαρά/Μιχαλολιάκου από Βορρά, Νότο, Ανατολή και Δύση στα περίχωρα του Γαζίου.
Αν δεν πεθαίνανε αύριο ίσως και να ξαναρίχνανε κανά χορό εκεί πάνω.
Ήταν καλά εκεί πάνω.
Τουλάχιστον είχε καθαρό αέρα και κάνανε ότι γουστάρανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου