29.6.12



Η πιτζάμα του Μπόνι


"Και της είπα ρε μαλάκα Μπόνι, δεεεεν πρέπει να σου πάρει τη πιτζάμα σου ρε φίλε αλλά η χαζή να πούμε δεν με άκουσε" είπε ο Τίμι.
"Χωρίς τη πιτζάμα μου δεεεεεν παίζω λάιβ να το ξέρεις" είπε ο Μπόνι.
"Και τι θα κάνουμε τώρα ρε Μπόνι να πούμε, ο κόσμος περιμένει να σε ακούσει να πούμε" είπε ο Τίμι και άρχισε να τρώει τα νύχια του με μανία.
"Δεεεεν με νοιάζει, εγώ χωρίς τη πιτζάμα μου δεν πάω πουθενά. Θα κάτσω εδώ πέρα και θα κρατήσω την αναπνοή μου και θα σκάσω" είπε ο Μπόνι.
"Τουλάχιστον βγες και πες τους μια ιστορία, εκείνη με το προβατόσκυλο που λες καλά" είπε ο Τίμι.
"ΌΧΙ. Το προβατόσκυλο δεν το λέω. Είναι σπέσιαλ ιστορία" είπε ο Μπόνι και άναψε ένα τεράστιο πούρο.
"Ε τότε πες εκείνη την ιστορία με τον κροκόδειλο που έκανε ποδήλατο" είπε ο Τίμι.
"Χμ. Τον είχα ξεχάσει τον κροκοδειλο μου, λες, λες λες;" είπε ο Μπόνι και ανέβηκε σε μια καρέκλα.
"Ναι, ναι ρε Μπόνι , ναι ρε, τον κροικόδειλο ρε Μπόνι, ναι ρε ναι ρε" είπε ενθουσιασμένος ο Τίμι.
"Καλά, αλλά όταν την πω την ιστορία θα λιποθυμίσω στη σκηνή και θα πείτε πως είμαι εξαρτημένος στα bath salts και πως ο Ίγκι Ποπ με παρακαλάει να κάνουμε μαζί δίσκο και πως βλέπω θαυμάσια οράματα και θα μου φέρεις τη πιτζάμα μου και την κιθάρα μου την κόκκινη τη σπασμένη και θα μου αγοράσεις όλα τα Star Wars σε blu ray" είπε ο Μπόνι.
"Ναι ρε Μπόνι, ναι ρε Μπόνι ότι θες ρε Μπόνι να πούμε απλά βγες και πες τους μια ιστορία ρε Μπόνι να πούμε" είπε ο Τίμι.
"Και να ξέρεις, αν μου σκίσει τη πιτζάμα μου θα αυτοκτονήσω με ένα κουτάλι μπροστά της, να της το πεις αυτό" είπε ο Μπόνι.
"Ναι ρε Μπόνι ναι ρε Μπόνι να πούμε ναι ρε θα της το πω ρε" είπε ο Τίμι.
"Και να ξέρεις ε Τίμι, να ξέρεις μαλάκα ε, δεν υπάρχει θεός ε δεν υπάρχει έτσι, δεν υπάρχει, μόνο η κεφάλα μας υπάρχει ρε και τα κωλαρίνια μας ρε και τα τσουτσουνίνια μας ε Τίμι, να της το πεις ε να της το πεις" είπε ο Μπόνι και βγήκε στη σκηνή τρέχωντας.

2 σχόλια: